4.29.2012

Haps

Frøkenen vil gerne lege med kameraet, for det er nemlig spændende.


Dagens fangst

I dag var jeg til bagagerumsmarked på Ingerslevs boulevard. Jeg købte en tallerkenrække, en læderkuffert og dette fine elefantpuslespil. Den orange snabel er knækket og limet, men ellers er det i fin stand.




Der var rigtigt mange ting, altså VIRKELIGT mange, men jeg kunne desværre ikke stå på hovedet i kasserne med spændende ting, da jeg havde Røskva med i klapvognen. Det var meningen at Kristian skulle passe hende i dag, men han er stadig syg, så det blev med Røskva og uden alt for mange dikkedarer.

Kufferten og tallerkenrækken er røget i kælderen. Kufferten fordi jeg ikke skal bruge den lige nu og tallerkenrækken skal have en gang maling inden den skal ind på Røskvas værelse og bruges til bøger.

4.28.2012

Hurra!

Jeg vandt sq!

Se lige de lækre øreringe jeg vandt i en give away hos hverdagsjunkie:






Øreringene er lavet af Ohdeer, deres hjemmeside virker vist ikke ligenu, men du kan finde dem på facebook her.

Ih, hvor jeg glæder mig til de kommer med posten, jeg er nemlig SÅ klar til at blive forårslækker i dejlige farver og med solskinskysset hår. Men fordi jeg stadig ammer et par gange om dagen, skal håret ikke farves, så mens jeg venter på det bliver solskinslysere kan jeg da totalt flashe lyserøde øreringe. Ai, men, hvor er de bare superlækre! Jeg er jo totalt heldig.

4.27.2012

4.26.2012

En dramatisk aften

I går var rollespilsaften, så derfor skulle der gerne være lidt drama. Desværre endte aftenen med lidt mere drama end det var meningen, da Røskvas feber pludselig steg meget i løbet af et par timer og hun blev slap, mat og trak vejret meget overfladisk. Afsted til vagtlægen, der mest snakkede inden han lyttede og undersøgte og selvfølgelig var der ikke noget. Hun har 'vand på ørerne', hvilket bare er pænt for at hun er så snottet at der er slim i mellemørerne og det gør vist meget ondt, men hun lader sig ikke rigtigt mærke med det, så vi venter lidt med panodilerne.

Her til morgen var feberen stort set væk, så måske var det bare en sidste krampetrækning fra virusens side inden den gav op?

Røskva er godt nok stadig ikke helt topfrisk,  så hun kommer nok ikke i Dagpleje igen før efter weekenden. Så må jeg prøve at få det bedste ud af tiden og bruge aftenen på at skrive i stedet.

Nye yndlingsdyr

Glem alt om lolcats, det er de skuffede dyr der er det nye sort!

4.22.2012

Loppemarked i Åbyhøj

Jeg ville have været til bagagerumsmarked på Ingerslevs boulevard, for det er den tredje søndag i månenden (i dag), men af én eller anden grund tæller det ikke, så det er først på søndag. I stedet fandt jeg et fint lille marked i Åbyhøj. Der købte jeg disse blandede frimærker alt for dyrt, men sælgeren var sød og det er mit første loppemarked i årevis, så jeg duede ikke til at prutte om prisen. Frimærkerne vil jeg bruge til at lave nogle fine rammer til Røskvas værelse.


4.21.2012

SYG SYG SYG

Så havde jeg lige et døgn i sygehelvede. Jeg var bare syg med syg på. Feber feber feber og så ondt i ryggen at jeg troede jeg skulle dø. Heldigvis havde jeg nogle søde gæster som smed mig i seng kl. 21, men allerede kl. 23 vågnede Røskva og skulle over i sengen, selvom jeg slet ikke var gearet til det. Der havde jeg dog allerede ligget og rystet i en time, før feberen til sidst havde stabiliseret sig.

Og hvor er jeg egentligt en tøs, for SÅ syg var jeg jo heller ikke. Jeg kunne bare ikke rigtigt noget, men det var jo overstået hurtigt. Jeg har godt nok ikke været så febersyg før, men så var den heller ikke værre. Sq!

Faktisk var jeg så lidt syg at jeg nåede lidt af de hængepartier jeg ikke fik gjort færdigt i går, fordi jeg blev syg.

4.20.2012

Hængepartier

Ting jeg har fået lavet i dag:

- Hængt kurve på siden af puslekommoden, så det ikke fylder ved vasken
- Hæng uro op over puslepladsen
- Flyttet puslekommoden, så den står bedre
- Hængt natpuslelampe op og forkortet ledningen dertil
- Klippet skridsikring til de tre bademåtter
- Støvsuget på badeværelset
- Sorteret i puslekommoden

- Hængt røde knager op i gangen (mangler 2 der er i stykker)
- Støvsuget i gangen

- Lagt tøj sammen
- Ryddet op i legetøjet i stuen
- Bagt boller
- Vasket op 2! gange

- Ryddet op ovenpå køleskabet (det har været rodet siden vi flyttede ind)
- Ordnet halvdelen af teen (mangler stadig den halvdel vi ikke har pakket ud endnu)
- Hængt frugtkurv op
- Sorteret knive, efter Kristian hængte knivskinne op
- Sorteret rodeskuffe og fået orden i den, så den nu er skuffe med køkkenudstyr
- Ryddet op i skuffen med madpapir og fryseposer
- Ryddet op ved siden af komfuret
- Gjort rent på køkkenvægge og -borde.
- Støvsuget i køkkenet.

... og klokken er kun halv et..

I dag mangler jeg at vaske gulvet i køkkenet og sortere resten af teen, samt vaske nogle legeklodser af. Yay, effektive mig!

4.19.2012

2 dage!!

Det er så lidt der er tilbage af min barsel og selvom jeg ikke er bange for at holde op med at være fuldtidsmor (for det holder man jo nok aldrig helt op med), så er det alligevel skræmmende. Skræmmende at der allerede er gået næsten 11 måneder siden jeg fødte, skræmmende at jeg kommer ud i den virkelige verden igen, som bliver fyldt med kedelige afklaringssamtaler og alt muligt andet man skal når man er arbejdsløs og mest af alt skræmmende, fordi tiden er fløjet afsted og aldrig kommer igen.

Men nøej, hvor jeg prøver at nyde de sidste par dage. I dag var jeg i biografen og en tur på Råbar, som jeg simpelthen æææælsker for tiden. I morgen skal jeg råhygge derhjemme under dynen med en god bog og forhåbentligt kommer der en god veninde forbi om eftermiddagen. Mhm, og så skal jeg da bage boller igen, tror jeg.

4.18.2012

I gang igen

Så blev det tid til at komme i gang. Min barsel slutter på mandag, så fra tirsdag er jeg officielt arbejdsløs. Det er trist, for jeg vil egentligt gerne have noget at rive i, men mest er det også træls, for jeg vil gerne have en løn, så jeg har nogle sjove ting at gøre. På ønskelisten står ligenu en bil og et kørekort, fordi det kun tager 7 minutter at køre ned til Røskvas dagpleje, mens det tager over en halv time med to busser.

Jeg vil også gerne i gang med at blogge igen. Efter at have brugt de sidste par uger på at følge med i andres blogge, kan jeg mærke jeg også har noget at bidrage med, mange tanker jeg gerne vil have ned. En gennemlæsning af nogle af de gamle indlæg fortæller mig at der er så mange ting fra Røskvas første måneder jeg har glemt.

De sidste par måneder med hende har været gode. Hun sover mere om natten, men slet ikke godt, og den sidste uge har været hård, for jeg har besluttet mig for at vænne hende fra natamning. Det var egentlig meningen at det var Kristian der skulle gøre det i hans ferie, men det blev ikke til noget, og nu vil jeg ikke vente længere. Hun er 10½ måned, så NU skal det være. Der har været succesoplevelser, men bestemt også rigtige dårlige oplevelser. F.eks. i aften, hvor det tog en times gråd inden hun overhovedet faldt i søvn. Det er ellers normalt kun midt om natten hun har de ture.



Men så er der heldigvis dagene, hvor hun, for det meste, bare er en super lækkermås med krudt i måsen og masser af nysgerrighed.